Toad™

Soluții proactive de gestiune a datelor

Principalul instrument în managementul bazelor de date pentru dezvoltatorii cu 20 de ani experiență

1) Oferă funcționalități de neegalat pentru a reduce timpul de învățare, implementare și management al noilor și actualelor platforme pentru baze de date.

2) Funcționează pentru cele mai utilizate baze de date (inclusiv RDBMS și NO-SQL) pentru a furniza soluții pregătite pentru viitor.

3) Crește expertiza profesioniștilor în domeniul datelor prin intermediul capabilităților extinse de automatizare și colaborare.

Toad™ este un set de instrumente de gestionare a bazelor de date de la Quest pe care dezvoltatorii, administratorii de baze de date și analiștii de date îl folosesc pentru a gestiona atât bazele de date relaționale cât și cele non-relaționale folosind SQL. Abordați proactiv gestionarea datelor. Redirecționați-vă echipele către inițiative mai strategice.

Soluțiile Toad vă permit să maximizați investiția în tehnologia datelor, ajutând profesioniștii din domeniu să automatizeze procesele, să reducă riscurile și termenele de livrare ale proiectelor cu aproape 50%. Reduceți costul total al deținerii noilor aplicații, reducând impactul codului ineficient asupra productivității, ciclurilor viitoare de dezvoltare, performanțelor și disponibilității.

Vedeți de ce milioane de utilizatori au încredere în Toad pentru a gestiona sisteme și medii de date critice. E timpul să vă asigurați avantajul competitiv prin Toad.

Lucrați mai inteligent și răspundeți cerințelor complexe ale mediilor de date de astăzi. Toad simplifică fluxurile de lucru, automatizează procesele frecvente sau repetitive și minimizează riscurile asociate schimbărilor, indiferent dacă sunteți dezvoltator de baze de date, administrator sau analist.

Există o revoluție în modul de utilizare al bazelor de date care schimbă radical procesele de dezvoltare, acces, gestiune și analiză a datelor.

Soluția Toad™ de la Quest™ adresează toate aceste schimbări si vi se potrivește, fie că lucrați cu baze de date relaționale sau cu tehnologii în curs de dezvoltare.

Soluția Toad™ se adresează bazelor de date Oracle, SQL Server, MySQL, IBM DB2, Sybase, PostgreSQL, Teradata, Netezza, Hadoop, SQL Azure etc. Vă oferă libertatea de a alege, astfel încât să puteți utiliza cele mai bune platforme pentru mediul dvs. IT,  pentru a evita dependența de serviciile unui anumit furnizor.

Utilizatori apelează la soluțiile Toad™ pentru a avea la îndemână un mod mai simplu si mai consecvent de a construi, gestiona și menține bazele de date din portofoliul companiei. Fie că sunteți dezvoltator, DBA sau analist, abordarea pe care o oferă Toad™ vă va crește drastic productivitatea.

Fie că sunteți un analist de afaceri cu responsabilități de analiza si provizionare sau un expert analitic, soluțiile noastre de business intelligence vă permit să accesați ușor și sigur datele de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie de ele. 

Pentru mai multe informații, accesați Toad™ - Quest™