Termeni și condiții


Acceptarea termenilor
Acest site este deținut și operat de Q-East Software și afiliații săi. Q-East Software vă oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile adiacente acestuia, cu condiția să acceptați Termenii și condițiile de utilizare din prezentul document. Vă rugăm să citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza acest website și să continuați utilizarea website-ului doar dacă sunteți de acord cu Termenii de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii de utilizare, vă rugăm să nu utilizați site-ul Q-East Software. Aceste prevederi se aplică doar utilizării de către dumneavoastră a site-ului, fără a se aplica oricărui alt site web sau oricărui alt produs sau serviciu Q-East Software și fără a schimba orice alt contract care ar putea exista între dumneavoastră și Q-East Software. Q-East Software își rezervă dreptul de a modifica sau de a schimba la discreția sa aceste Condițiile de utilizare în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea site-ului în continuare după afișarea oricăror modificări la Termenii de Utilizare constituie acceptarea acestor modificări .
 
Acuratețea informațiilor

Q-East Software nu este responsabil în cazul în care informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialele de pe acest site sunt oferite doar ca informații generale și nu ar trebui să fie invocate sau utilizate ca singura bază pentru luarea deciziilor fără consultare primară sau fără folosirea surselor mai precise și mai complete de informații. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment și de a face actualizările de informație la anumite intervale de timp.
 
Utilizarea website-ului
Toată informația de conținut de pe acest site (inclusiv, dar fără a se limita la, coduri și software, texte, design, grafică, logo-uri, icoane, imagini, clipuri audio, descărcări, interfețe) este proprietatea exclusivă a și este deținută de către Q-East Software și este protejată prin drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi aplicabile în vigoare.

Puteți accesa, descărca, stoca, afișa pe computer, asculta, copia și tipări materialele și conținutul pe care Q-East Software îl face disponibil spre publicare sau pentru descărcare pe website pentru uz personal, de informare și non-utilizare în scopuri comerciale, cu condiția să nu modificați sau să ștergeți drepturile de autor, marcă sau alte notificări privind proprietatea care apar pe materialele pe care le accesați, copiați, descărcați sau imprimați și de asemenea, cu condiția să nu distribuiți sau transferați astfel de materiale și de conținut lipsit de drepturile sale de proprietate. Orice altă utilizare a conținutului de pe site, inclusiv, dar fără a se limita la modificarea, distribuirea, transmiterea, încărcarea, licențierea, sau crearea de lucrări derivate din informații, software, produse sau servicii sau porțiuni ale acestora obținute de pe site-ul Q-East Software, este interzisă în mod expres. Q-East Software, deținătorii săi de licențe și/sau furnizorii săi de conținut păstrează în prezent și își păstrează dreptul de proprietate și titlul deplin și complet al materialelor furnizate pe acest site, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală ale acestora.
Ca o condiție de utilizare generală, nu veți folosi site-ul pentru nici un scop care este ilegal sau interzis de Termenii de Utilizare sau legislația aplicabilă în vigoare.
 
Materiale pe care le trimiteți
Sunteți de acord că aveți responsabilitatea pentru orice material pe care îl prezentați prin intermediul acestui site, inclusiv, dar nu limitat la legalitatea, fiabilitatea, oportunitatea, originalitatea sau drepturile de autor, dreptul de proprietate asupra unor astfel de materiale sau de conținut. Nu puteți încărca, distribui sau publica prin intermediul acestui site, materiale sau conținut care: ( i ) sunt false; frauduloase; calomnioase; defăimătoare; abuzive, obscene, amenințătoare, sau confidențiale, care încalcă sau invadează dreptul la intimitate sau care încalcă în mod abuziv drepturile de proprietate intelectuală și/sau sunt ilegale; ( ii ) pot constitui sau incita o infracțiune penală, încălca drepturile oricărei părți, da naștere la răspundere sau încălca orice lege, sau ( iii ) pot conține viruși, viermi sau orice altă formă de malware, campanii politice sau scrisori în lanț, e-mailuri în masă, activități de tip "spam". Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau alte informații de identificare, nu vă puteți da drept orice persoană sau entitate cu scopul de a induce în eroare cu privire la originea oricăror materiale sau conținut. De asemenea, nu puteți încărca conținut comercial pe site-ul Q-East Software.
 
Toate informațiile personale furnizate prin intermediul acestui site vor fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate online a site-ului . Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile pentru materialele și conținutul pe care îl postați, că materialele și/sau conținutul sunt corecte, că utilizarea materialelor și/sau conținutul pe care îl publicați nu încalcă nici una dintre dispozițiile Termenilor de utilizare și că nu vor cauza nici un prejudiciu persoanelor fizice sau juridice.
 
Drepturile de autor
Dacă nu se specifică altfel, imaginile grafice, butoanele și textele conținute în acest site sunt proprietatea exclusivă a Q-East Software. Cu excepția cazurilor autorizate în mod expres în Termenii de Utilizare, acestea nu pot fi copiate, publicate, distribuite, afișate, reproduse sau transmise, în orice formă sau prin orice mijloace, inclusiv, dar fără a se limita la înregistrarea electronică, mecanică, fotocopiere sau în alt mod, fără acordul prealabil scris de Q-East Software.
 
Mărcile comerciale
Acest site conține logo-uri, identități de brand și alte mărci comerciale și mărci de servicii ("Mărcile"), care sunt proprietatea Q-East Software și Dell Software sau sunt licențiate către Q-East Software si Dell Software sau sunt licentiate catre Q-East Software si/sau furnizorii de continut. Toate mărcile sunt proprietatea deținătorilor lor. Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca acordând, indirect, prin înstrăinare sau în alt fel, licența sau dreptul de a folosi logo-urile sau identitățile de brand prezentate pe acest site, fără acordul scris al Q-East Software sau al unui terț care poate deține un logo/identitate de brand pe site-ul Q-East Software. Q-East Software își rezervă toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres asupra site-ului și asupra conținutului acestuia. Site-ul și tot conținutul său, inclusiv, dar fără a se limita la texte, la design, la grafică, interfețe și cod, precum și selectarea și aranjarea acestora, sunt elemente protejate conform legilor drepturilor de autor din România și din alte țări în care Q-East Software își desfășoară activitatea.
 
Link-uri către site-uri ale unor terțe părți
Din rațiuni care țin de conveniență și utilizare a site-ului, există în cadrul site-ului secțiuni care sunt legate la alte site-uri deținute și operate de către QuestSoftware și care nu sunt deținute sau administrate de Q-East Software. Cu toate acestea, chiar dacă aceste site-uri Quest Software sunt afiliate cu Q-East Software, Q-East Software nu are nici un control asupra acestora, fiecare având stipulate termeni și condiții de utilizare, practici de confidențialitate și colectare a datelor separate, precum și politici juridice independente de activitatea site-ului Q-East Software. Q-East Software nu este și nu va fi făcut responsabil pentru materialele sau conținutul site-urilor legate și nu face nicio declarație cu privire la conținutul său acuratețea materialelor sau conținutului existent pe aceste site-uri.
 
Securitatea și calitatea informațiilor
Q-East Software intenționează să protejeze informațiile dvs. personale și să păstreze calitatea acestora. Q-East Software implementează măsuri și procese corespunzătoare, precum utilizarea criptării la transferul anumitor informații sensibile, pentru a ajuta la protejarea informațiilor dvs. personale și la păstrarea calității lor.
 
Informații personale
În general, ne puteți vizită pe Internet fără a ne dezvălui identitatea dvs. și fără a ne furniza informații cu caracter personal. Există cazuri în care putem avea nevoie de informații de la dvs., de exemplu: pentru procesarea unei comenzi, pentru corespondența, pentru furnizarea unui abonament sau în legătură cu o cerere de angajare. Putem completa aceste informații pentru a finaliza o tranzacție sau pentru a oferi servicii mai bune.
 
Utilizările
Pentru ca Q-East Software sau alte părți implicate să răspundă cererilor dumneavoastră. Pentru a va contacta pentru sondaje cu privire la satisfacția clienților, cercetare de piață sau în legătură cu anumite tranzacții. De către Q-East Software și organizațiile selectate în scopuri de marketing, dacă ați permis utilizarea în acest sens. Pentru a dezvolta relația de afaceri dintre părți.

Opțiunile dumneavoastră
La colectarea informațiilor despre dvs., ne puteți anunța că nu doriți să utilizăm aceste informații pentru a va contacta în scopuri de marketing și noi vom respecta dorință dumneavoastră. De asemenea, puteți dezactiva cookie-urile din browserul dumneavoastră.
 
Practicile de confidențialitate Q-East Software în mediul online
Confidențialitatea informațiilor dvs. este importantă pentru Q-East Software. Această declarație prezintă practicile privind informațiile pentru site-ul web Q-East Software, inclusiv tipul de informații colectate și monitorizate, modul în care sunt utilizate informațiile, precum și părțile cărora le sunt comunicate aceste informații.
 
Q-East Software respectă intimitatea și a dezvoltat o politică pentru a aborda probleme de confidențialitate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate Q-East Software. Orice informații cu caracter personal colectate pe acest site vor fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate Q-East Software.
 
Dacă aveți întrebări referitoare la această declarație de confidențialitate sau la utilizarea de către Q-East Software a informațiilor dvs., puteți trimite un e-mail către coordonatorul site-ului Q-East Software. Adresa creata în acest scop este marketing@qeast.ro.
 
Dacă doriți să obțineți o copie a anumitor informații pe le-ați furnizat către Q-East Software sau dacă realizați că informațiile sunt incorecte și doriți că Q-East Software să le corecteze, contactați-ne la marketing@qeast.ro
 
Înainte ca Q-East Software să fie în măsură să va furnizeze orice informații sau să corecteze orice greșeli, este posibil să fie necesară verificarea identității dvs. și să oferiți alte detalii pentru a putea răspunde cererii dvs. Q-East Software va va contacta în termen de 30 de zile de la cererea dumneavoastră.
 
Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la declarația de confidențialitate a site-ului, contactați mai întâi direct Q-East Software.
 
Traducerile
Unele texte ale acestui site Web pot fi disponibile și în alte limbi decât română. Textul poate fi tradus de o persoană sau numai de programe de calculator fără intervenție sau revizuire umană. Aceste traduceri sunt oferite în beneficiul dvs., iar Q-East Software nu oferă nicio garanție sau niciun angajament cu privire la acuratețea sau completitudinea traducerii, indiferent dacă aceasta este generată de calculator sau efectuată de către o persoană. Pentru informații suplimentare, va rugăm să consultați secțiunea Disclaimer asociat garanției de mai jos.
 
DISCLAIMER ASOCIAT GARANȚIEI
UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIA DVS. RĂSPUNDERE. TOATE MATERIALELE, INFORMAȚIILE, PRODUSELE, SOFTWARE-URILE, PROGRAMELE și SERVICIILE SUNT FURNIZATE „CA ATARE, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚII. Q-EAST SOFTWARE NEAGĂ ÎN MOD EXPLICIT, ÎN MĂSURĂ MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGE, TOATE GARANȚIILE EXPLICITE, IMPLICITE, STATUTARE ȘI ALTE GARANȚII, DECLARAȚII, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANTII DE VANDABILITATE, COMPATIBILITATE CU UN ANUMIT SCOP SI DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR PROPRIETARE SI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ.

FĂRĂ LIMITARE, Q-EAST SOFTWARE NU OFERĂ NICIO GARANȚIE CĂ ACEST SITE WEB VA FUNCȚIONA FĂRĂ ÎNTRERUPERI, PROMPT, SIGUR ȘI FĂRĂ ERORI.
 
ÎNȚELEGEȚI ȘI ACCEPTAȚI CĂ, DACĂ DESCĂRCAȚI SAU OBȚINEȚI ÎN ALT MOD MATERIALE, INFORMAȚII, PRODUSE, SOFTWARE, PROGRAME SAU SERVICII, FACEȚI ACEST LUCRU PE PROPRIUL RISC ȘI VEȚI FI ÎN ÎNTREGIME RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNE CARE POT REZULTA, INCLUSIV PENTRU PIERDEREA DE DATE SAU DEFECȚIUNI LA SISTEMUL CALCULATORULUI.
 
UNELE JURISDICȚII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANȚIILOR, ASTFEL CĂ EXCLUDERILE DE MAI SUS ESTE POSIBIL SĂ NU SE APLICE DUMNEAVOASTRĂ.
 
LIMITAREA RĂSPUNDERII

ÎN NICIUN CAZ Q-EAST SOFTWARE NU VA RĂSPUNDE NICIUNEI PĂRȚI PENTRU NICIO DAUNĂ DIRECTĂ, INDIRECTĂ, ACCIDENTALĂ, SPECIALĂ, EXEMPLARĂ SAU DE CONSECINȚĂ DE ORICE TIP, LEGATĂ DE SAU CARE DECURGE DIN ACEST SITE WEB SAU DIN ORICE UTILIZARE A ACESTUI SITE WEB ORI DE PE ORICE SITE SAU RESURSĂ, SPRE CARE ESTE PLASATĂ O LEGĂTURĂ, LA CARE SE FACE REFERIRE ORI CARE ESTE ACCESATĂ PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE WEB, SAU PENTRU UTILIZAREA, DESCĂRCAREA SAU ACCESUL LA ORICE MATERIALE, INFORMAȚII, PRODUSE SAU SERVICII, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE PIERDERI DE PROFIT, ÎNTRERUPEREA AFACERILOR, ECONOMII PIERDUTE, PIERDEREA PROGRAMELOR SAU A ALTOR DATE, CHIAR DACĂ Q-EAST SOFTWARE ESTE ÎN MOD EXPRES AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. ACEASTĂ EXCLUDERE ȘI NEGARE A RESPONSABILITĂȚII SE APLICĂ TUTUROR CAUZELOR DE ACȚIUNE, BAZATE PE CONTRACT, GARANȚIE, PREJUDICIU SAU PE ALTE TEORII LEGALE.
 
Se pot aplica termeni, condiții și note suplimentare sau diferite anumitor materiale, informații, produse, software-uri și servicii oferite prin intermediul acestui site Web. în eventualitatea unui conflict, termenii, condițiile și notele suplimentare sau diferite vor prevala peste Termenii de utilizare prezenți. Vă rugăm să consultați acordul sau nota aplicabilă.
 
Acești Termeni de utilizare sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația statului român. Prin folosirea acestui site sunteți de acord cu competența instanțelor românești și pentru orice acțiune sau cerere care decurge din sau în legătură cu acești Termeni de utilizare. Dacă oricare parte a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, atunci acea parte va fi considerată a fi separabilă și va fi interpretată în conformitate cu legislația aplicabilă. O astfel de parte nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi sau termeni. Imposibilitatea de a acționa cu privire la o încălcare a acestor Termeni de Utilizare de către dvs. sau alte persoane nu constituie o renunțare la termenii de utilizare și nu trebuie să limiteze drepturile Q-East Software cu privire la o astfel de încălcare sau orice încălcări ulterioare.
 
Dacă aveți întrebări cu privire la Termenii de utilizare, vă rugăm să contactați Q-East Software la contact@qeast.ro.
 
Cea mai recentă actualizare: 29 noiembrie 2013