RemoteScan

Scanați în siguranță documentele în orice mediu virtual

Quest® RemoteScan este soluția cea mai stabilă și mai uniformă pentru scanarea documentelor și captarea imaginilor în medii complexe de rețea.

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la boot-urile de pe server. RemoteScan oferă conectivitate fără scanner și fără probleme la mii de companii din lume și a fost folosit la scanarea a peste 1 miliard de documente.

Puteți accesa scannere conectate direct la stația de lucru client cu RemoteScan folosind orice software care rulează pe Microsoft Azure, Terminal Server / Remote Desktop Session Host (TS/ RDSH), VMware, vWorkspace, servere Citrix. Pur și simplu scanați direct de pe stațiile de lucru fără a compromite securitatea rețelei și fără a stabili foldere sau directoare partajate.

RemoteScan vă permite să partajați un singur scanner sau dispozitiv de captare a imaginilor cu alți utilizatori într-o rețea (IP, LAN, WAN), similar cu partajarea imprimantelor.

RemoteScan poate fi instalat în mai puțin de două minute, permițându-vă să vă conectați la rețea și să captați imaginile în condițiile unor economii de costuri semnificative.

Acesta este un avantaj important dacă afacerea dvs. are mai multe puncte de lucru care stochează informația scanată pe un server la distanță sau prin intermediul Microsoft Azure în Cloud.

RemoteScan este utilizat la scală largă de către companiile din industria medicală, financiară, transporturi de marfă, de asigurări și ospitalitate și funcționează integrat cu sistemele pentru înregistrările medicale electronice (EMR), de facturare a pacientului și cu sistemele medicale software.

Pentru mai multe detalii, accesați RemoteScan - Quest™