Managementul Sistemelor Endpoint


Managementul sistemelor endpoint pentru organizațiile în creștere:
Utilizarea resurselor IT din organizație nu ar trebui să fie îngreunată de sarcini manuale de gestionare a software-ului, de soluții multiple dar punctuale care lasă goluri critice de securitate sau de suite software mult prea complexe și scumpe. 

Soluțiile noastre sunt ușor de utilizat și se implementează rapid pentru o gestiune complexă a sistemelor endpoint.

Capabilități:
Oferiți organizației dvs.în creștere mai mult timp pentru a inova cu dispozitive ușor de utilizat, care vă permit să furnizați, să gestionați, să asigurați și să oferiți servicii virtuale tuturor dispozitivelor conectate la rețea.

Printre capabilitățile oferite de soluțiile Quest™ pentru managementul sistemelor endpoint, numărăm furnizarea simplificată a sistemelor de operare, descoperirea automată a rețelei de inventariere software și hardware, gestionarea activelor, securitatea și patch-urile pentru terminale, distribuția și întreținerea software-ului aplicațiilor și un birou complet integrat de servicii profesionale.

Și puteți gestiona practic toate dispozitivele conectate la rețea, inclusiv mașinile Windows®, Mac®, Linux® și UNIX®, Chromebook-urile și dispozitivele periferice conectate la rețea mult mai ușor și mai convenabil.

Pentru mai multe detalii accesați Endpoint Systems Management - Quest™