SonicWall™


Ransomware

Firewall-urile noastre de generație următoare elimină în mod eficient soluțiile de tip ransomware cu o abordare stratificată în partea de sus a serviciului SonicWall Capture Advanced Threat Protection bazat pe clusterul multi-motor, în mediul cloud.

Prevenire atacuri cu cereri de recuperare de tip ransomware

Firewall-urile de ultimă generație SonicWall asigură prevenirea eficientă a ransomware-urilor, cu o abordare stratificată în partea de sus a serviciului de protecție împotriva amenințărilor SonicWall Capture Advanced Threat Protection. Capture scanează o gamă largă de tipuri de fișiere pentru a detecta amenințările avansate, le analizează în motoare paralele, le blochează înainte de a da un verdict de securitate și utilizează rapid semnăturile de remediere. Rezultatul este o eficiență sporită a securității, o perioadă de răspuns mai rapidă și un cost total de proprietate mai mic.

În plus, atunci când sistemele endpoint corporative și dispozitivele mobile se conectează de la distanță către resurse corporative utilizând rețele publice sau nesigure, SonicWall Secure Mobile Access (SMA) rutează traficul prin firewall-ul de rețea și Capture pentru a asigura protecția împotriva atacurilor ransomware și a altor amenințări necunoscute. Pentru a bloca atacurile de tip ransomware de pe dispozitivele mobile, SonicWall Secure Mobile Access împărtășește detaliile sesiunii cu firewall-ul de protecție pentru analize suplimentare.

Aflați mai multe informații.

Amenințări criptate

Utilizarea periculoasă a criptării datelor este în creștere. Protejați-vă rețeaua de amenințările criptate cu SonicWall Deep Packet Inspection pentru traficul TLS, SSL și SSH.

Obțineți vizibilitate în traficul criptat pentru a opri amenințările ascunse

Utilizarea periculoasă a criptării datelor este în creștere, deoarece traficul criptat de intrare și de ieșire în rețeaua de date este responsabil astăzi pentru aproape două treimi din conexiunile web ale organizațiilor. Protocoalele de criptare, cum ar fi Transport Layer Security (TLS), Secure Sockets Layer (SSL) și Secure Shell (SSH) sunt acum folosite pentru a ascunde atacurile cibernetice. Criminalii capabili să exploateze vulnerabilitățile, să împingă download-urile de programe malware, să realizeze comunicații de comandă și control și să fure datele în traficul criptat, evitând în același timp detectarea.

Cu această creștere a atacurilor în traficul criptat, este imperativ ca organizațiile să stabilească un model de securitate care să decripteze și să inspecteze traficul criptat. Acest lucru va ajuta la neutralizarea pericolului amenințărilor ascunse. În caz contrar, organizațiile pierd o mare parte din valoarea oferită de sistemele lor de securitate.

Protejați-vă rețeaua de amenințări criptate cu SonicWall Deep Packet Inspection pentru TLS, SSL și SSH. Aceste servicii de securitate suplimentare sunt disponibile pe toate firewall-urile SonicWall Next-Generation Firewall (NGFW) și Unified Threat Management (UTM). DPI-SSL oferă o protecție profundă împotriva amenințărilor criptate și a performanțelor scalabile de decriptare și inspecție SSL fără limitare. Acesta utilizează motorul SonicWall patentat Reassembly-Free Deep Packet Inspection, o tehnologie full-stack de inspecție care scanează o gamă largă de protocoale de criptare. Aceste protocoale includ HTTPS, SMTPS, NNTPS, LDAPS, FTPS, Telnets, IMAPS, IRCS și POPS. Pentru implementări care presupun trafic cu un nivel ridicat de reglementare, DPI-SSL poate exclude sursele de încredere pentru a optimiza performanța rețelei și pentru a se conforma cerințelor legale privind confidențialitatea și / sau reglementările legale.

Aflați mai multe informații.

 

Amenințările prin e-mail

SonicWall Email Security te protejează de amenințările avansate prin e-mail, inclusiv de cererile de răscumpărare (ransomware), phishing și compromiterea e-mailurilor de business.

SonicWall Email Security cu captură adaugă protecție multi-stratificată împotriva malware și ransomware.

Capture va bloca, în medie, 8-10 variante noi de malware (inclusiv ransomware) într-un singur an (bazat pe studiul intern al SonicWall). SonicWall Email Security folosește peste 10.000 de instalări ale clienților și peste 2 milioane de cutii de email care colectează și împărtășesc informații despre noi amenințări venite prin email. În plus, oferă setări multiple de filtrare anti-spoofing, recunoaștere a modelelor și filtrare bazată pe reputație pentru a bloca atacurile de phishing,  compromiterea emailurilor și înșelătoriile.

Aflați mai multe informații.

https://www.sonicwall.com/en-us/resources/solution-brief/executive-brief-why-advanced-threats-demand-advan

Ransomware, phishing și compromiterea e-mailurilor de business au făcut ca securitatea prin e-mail să fie mai importantă ca niciodată. Amenințările care folosesc e-mailul ca mediu de propagare au evoluat de la enervantele atacuri spam la atacuri de răscumpărare care pot da peste cap viața unui business.

SonicWall Email Security oferă o inspecție transparentă a traficului SMTP. Serviciul Capture în Cloud scanează o gamă diversificată de atașamente de e-mailuri, le analizează într-un sandbox multi-engine și blochează fișierele sau emailurile periculoase înainte ca ele să penetreze rețeaua.

Securitatea emailurile cu Capture vă oferă o protecție activă împotriva amenințărilor, la un TCO scăzut. În plus, SonicWall Email Security susține caracteristici anti-phishing, anti-spoofing, anti-spam, anti-virus și mecanisme de prevenire a pierderilor de date (DLP), precum și rapoarte detaliate.

Accesați sumarul de descriere al soluțiilor.