Responsabilitatea socială


O societate informatizată complet este o societate puternică 

Angajamentul Q-East Software este să pună tehnologia și expertiza la lucru, acolo unde este mai mare nevoie. Prin activitatea noastră de zi cu zi, contribuim activ la dezvoltarea și modernizarea societății în care trăim. 

Echipa de specialiști Q-East Software oferă companiilor posibilitatea să inoveze din punct de vedere al infrastructurii lor IT, ceea ce se traduce printr-un bun management al activităților informatice și o mai mare orientare spre cerințele exigente ale organizațiilor și ale societății în ansamblu. 

Fie că vorbim aici despre instituții publice sau private, încercăm să le aliniem din punct de vedere al sistemelor informatice la soluții IT de ultimă oră, pentru a crește gradul de satisfacție, în rândul angajaților, partenerilor și clienților lor.

O societate compusă din instituții publice și private, informatizate după ultimele tehnologii în domeniu, este una puternică, care poate servi mai bine intereselor cetățenilor săi, mediului de afaceri local și de asemenea, poate proteja mai pregnant, categoriile sociale care au mai multă nevoie de ajutor. 

Echipa de specialiști Q-East Software oferă companiilor cele mai bune soluții IT pentru a dezvolta proiecte cu impact pozitiv pentru comunitățile în care acestea activează.

Tinerii IT-iști români, o investiție în viitorul țării 

Q-East Software contribuie la sprijinirea școlilor și a tinerilor din localități defavorizate, prin burse școlare, recompense pentru elevii merituoși, investiții în modernizarea echipamentelor IT hardware și software din școală, traininguri de formare pentru cei care doresc să urmeze o carieră în IT. 

Considerăm că tinerii sunt resursa cea mai de preț pe care o poate avea o țara și de aceea, prin inițiativele noastre, investim consecvent în dezvoltarea proiectelor de educație IT pentru tineri