Despre Q-East Software

Viziune si viteză de reacție pentru cele mai performante sisteme informatice

Q-East Software este o companie cu viziune si expertiză în domeniul IT, care furnizează soluții pentru managementul sistemelor, al bazelor de date și al aplicațiilor pentru companiile din sectorul privat și public.

În contextul unui mediu de informații dinamic si predispus riscurilor, Q-East Software are la activ numeroase implementări de sisteme de administrare, management și protecție la dezastre pentru infrastructura informatică. De asemenea, furnizează soluții de arhivare, replicare și recuperare în caz de dezastre pentru bazele de date.
 
În domeniul securității informației și al conformității cu standardele de securitate existente, Q-East Software implementează soluții de securitate și event-log management, având în România peste 20 astfel de implementări, totalizând peste 2,000 de servere și 10,000 de utilizatori.

Organizațiile se bazează pe o infrastructură de date solidă și bine securizată pentru asigurarea activităților de producție, logistice, de gestiune a resurselor umane, relații cu clienții etc. Întrucât dependența directă a companiei față de infrastructura sa IT începe să crească, este important ca soluțiile integrate să asigure utilizatorilor din sistem performanță maximă și disponibilitate.

La Q-East Software, înțelegem aceste lucruri mai bine decât oricine - acesta este și motivul pentru care suntem complet orientați spre metode prin care facem infrastructura IT mai rapidă și mai sigură prin soluțiile IT de la Quest™.

Începând cu data de 12 septembrie 2013,  compania Q-East Software deţine statutul de Support Providing Partner (SPP) pentru produsele Quest™ şi este autorizată de către producătorul licenţelor Quest Software Inc. să ofere suport tehnic pentru utilizatorii produselor Quest™ din România și Bulgaria.

Q-East Software SRL este în prezent singura companie din România autorizată să furnizeze servicii de suport tehnic în România și Bulgaria pentru portofoliul de soluții Quest™.