CyberQuest™

CyberQuest este o platformă revoluționară pentru Big Data Security Analytics care unifică datele relevante din surse multiple de date și permite utilizatorilor sa ia decizii critice în timp real.

În zilele noastre, companiile nu luptă doar împotriva hackerilor si virușilor, ci și împotriva unui torent de date generate de propriile rețele. O infrastructură tipică poate genera ușor între 1 și 10 TB de date text pe lună: log-uri, informații legate de amenințări, previziuni, date pentru managementul accesului și identității. Mai mult decât atât, creșterea folosirii dispozitivelor mobile, a aplicațiilor în cloud și folosirea rețelelor sociale necesită adoptarea unor tehnologii de securitate care pot gestiona volumul mare de date și diversitatea amenințărilor cibernetice.

CyberQuest™ oferă informații valoroase legate de întreaga infrastructură a organizației, prin control și vizibilitate complete asupra tuturor platformelor, proceselor și utilizatorilor din cadrul acesteia.

CyberQuest™ este o plaformă eficientă pentru investigații de securitate, având capabilități avansate pentru monitorizarea și investigarea incidentelor într-un mediu grafic ușor de asimilat, cu rapoarte și analize rapide, esențiale pentru combaterea în timp real a activităților frauduloase, atât la nivelul infrastructurii naționale, cât și la nivel organizațional în sectoare ca telecomunicații, financiar-bancar, utilități, sănătate.

Automatizare

Scăpați de povara sarcinilor manuale! Automatizați rapoarte, alerte, proceduri de business. 

Inteligență operațională

Detectați anomalii și amenințări! Ajungeți la soluții în timp real!

Modul autoînvățare

Utilizați algoritmii inteligenți de autoînvățare pentru a scana comportamentul utilizatorilor din rețeaua de date

Analize de securitate pentru decizii în timp real

Alegeți să luați decizii informate în timp real! Utilizați dashboardurile intuitive, adaptabile la context

Colectare și corelare de date din tehnologii multiple 

Colectați și corelați date din întreaga infrastructură IT, SIEM-uri, aplicații de business și de securitate.

Implementare rapidă și dezvoltare customizabilă

Instalarea standard durează doar câteva ore. Soluția este customizabilă în funcție de nevoile specifice de business. 

Prezentare generală:

Descărcați fișa tehnică

CyberQuest oferă informații valoroase legate de întreaga infrastructură a organizației, prin control și vizibilitate completă asupra tuturor platformelor, proceselor și utilizatorilor din cadrul acesteia.

CyberQuest este o plaformă eficientă pentru investigații de securitate, având capabilități avansate pentru monitorizarea și investigarea incidentelor într-un mediu grafic ușor de asimilat, cu rapoarte și analize rapide, esențiale pentru combaterea în timp real a activităților frauduloase, atât la nivelul infrastructurii naționale, cât și la nivel organizațional în sectoare ca telecomunicații,
financiar-bancar, utilități, sănătate.

Rezumat Beneficii:

- Timp alocat investigațiilor redus de 10 ori
- Suport în luarea deciziilor
- Timp scurt de punere în funcțiune (instalarea standard durează mai puțin de 1 zi)
- Valorificarea investiției anterioare în sistemele de securitate existente
- Conformitate cu standarde și reglementări internaționale obligatorii (incluzând Directiva UE pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal).

Programați o sesiune demo pentru a descoperi mai multe din capabilitățile soluției și valoarea care o poate aduce organizației dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina oficială CyberQuest™.