Change Auditor

Securitate în timp real și audit IT pentru mediul dvs. Microsoft Windows

Auditul schimbărilor în timp real pentru platformele Microsoft

Raportarea schimbărilor și a istoricului de login de acces pentru aplicațiile Active Directory (AD) și cele enterprise este o funcție greoaie, care consumă timp și, în unele cazuri, devine imposibilă utilizând instrumentele native de audit IT.

Aceste proceduri pot aduce adesea breșe de securitate în Active Directory sau în alte platforme Microsoft, breșe care rămân nedetectate fără soluțiile de protecție potrivite.

Din fericire, există Change Auditor. Cu această soluție, veți obține un audit IT complet, în timp real, o analiză în profunzime și o monitorizare completă a securității tuturor modificărilor cheie, precum și a celor făcute de utilizatori și administratorii de sisteme pentru Microsoft Active Directory, Azure AD, Exchange, Office 365, Exchange Online, servere de fișiere ș.a.m.d.

Change Auditor urmărește, de asemenea, activitatea utilizatorilor pentru diverse operațiuni de login, autentificare și alte funcții-cheie în companie pentru a îmbunătăți detectarea amenințărilor și monitorizarea în scopuri de securitate. Printr-o consolă centrală, Change Auditor elimină nevoia de a implementa soluții multiple pentru auditul IT. 

Pentru mai multe detalii, accesați Change Auditor - Quest™