Foglight™

Monitorizați, gestionați și rezolvați problemele de performanță din infrastructura de date

Foglight™ este utilizat de mii de clienți din întreaga lume pentru a monitoriza performanțele infrastructurii critice.

Soluția identifică și soluționează probleme de performanță în aplicații, baze de date și medii virtuale. Foglight™ asigură suport heterogen pe mai multe tipuri de hipervizori, web, baze de date și platforme de stocare.

Monitorizați performanța aplicațiilor cu Foglight™ pentru a identifica și rezolva rapid orice problemă în buna funcționare a aplicațiilor, bazelor de date și mediilor virtuale de lucru ale companiei.

Familia noastră de produse Foglight™ se integrează cu ușurință sistemelor existente, astfel încât să puteți monitoriza și analiza date din orice sursă în rețeaua dvs. printr-o singură interfață ușor de personalizat. Astfel, puteți analiza datele în moduri relevante pentru afacerea dvs. având vizibilitate completă fără a diminua productivitatea.

Mediile IT au devenit mai complexe, ca urmare a unei heterogenități mai mari, iar influxul inevitabil al utilizatorilor finali a dus la probleme de performanță.

Cu Foglight™, puteți monitoriza proactiv, gestiona și rezolva problemele de performanță din infrastructură fără a afecta productivitatea utilizatorilor finali.

Foglight™ vă permite să recuperați timp prețios, pentru a putea să fiți proactivi indiferent de situație.

Pentru mai multe detalii, accesați Foglight™ - Quest™