Managementul Bazelor de Date


Instrumente software de gestionare a bazelor de date care reduc complexitatea și asigură performanța sistemelor

Tehnologiile Big Data de astăzi sunt din ce în ce mai complexe și ajută la prelucrarea volumelor de date impresionante.

Petreceți mai puțin timp gestionând mediul dvs. de date și mai mult timp construind o afacere de succes. Vă ajutăm să simplificați lucrul cu această tehnologie complexă și să asigurați o performanță optimă bazelor de date care compun infrastructura companiei.

Aveți încredere în soluțiile software de gestionare a bazelor de date utilizate de mai mult de 4 milioane de profesioniști din întreaga lume pentru a vă oferi mai mult timp.

Descoperiți modul în care soluțiile noastre software de gestionare a bazelor de date pot automatiza sarcini de rutină, pot furniza date de înaltă calitate, pot standardiza monitorizarea performanțelor bazelor de date, pot spori disponibilitatea datelor și pot deveni mai agile.

Există o revoluție în modul de utilizare al bazelor de date care schimbă radical procesele de dezvoltare, acces, gestiune și analiză a datelor.

Soluția Toad™ de la Quest™ adresează toate aceste schimbări si vi se potriveste, fie că lucrați cu baze de date relaționale sau cu tehnologii în curs de dezvoltare.

Soluția Toad™ se adresează bazelor de date Oracle, SQL Server, MySQL, IBM DB2, Sybase, PostgreSQL, Teradata, Netezza, Hadoop, SQL Azure etc. Vă oferă libertatea de a alege, astfel încât să puteți utiliza cele mai bune platforme pentru mediul dvs. IT, pentru a evita dependența de serviciile unui anumit furnizor.

Milioane de utilizatori apelează la soluțiile Toad™, pentru a avea la îndemână un mod mai simplu si mai consecvent de a construi, gestiona și menține bazele de date din portofoliul companiei. Fie că sunteți dezvoltator, administrator de baze de date sau analist, abordarea pe care o oferă Toad™ vă va crește dramatic productivitatea.

Pentru analiștii de afaceri cu responsabilități de analiză si provizionare sau pentru experții analitic, soluțiile noastre de business intelligence vă permit să accesați ușor și sigur datele de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie de ele. Noi vă oferim soluții de business intelligence pentru utilizatori, atât tehnici cât și non-tehnici, astfel încât să puteți simplifica sarcinile folosind interfața potrivită și să setați consumul de date optim pentru nevoile dvs. analitice.

De asemenea, oferim primul instrument de căutare de date pe domeniul dvs. de activitate și o platformă de analiză integrată, cu componente de modelare a informațiilor și capabilități de vizualizare. Prin intermediul instrumentelor noastre, veți crește productivitatea folosirii datelor și veți permite organizației dumneavoastră să ia deciziile de business corecte în timp real.

Deblocați întregul potențial existent al structurilor IT de business intelligence existente, prin cele mai puternice și mai ușor de utilizat soluții de business intelligence de pe piață.

Pentru mai multe detalii accesati Database Management - Quest™