Protecția Datelor


Totul mai rapid - de la aplicația client în cloud

Soluțiile noastre simplifică procesul de backup și recuperare prin integrare la nivel de platforme de lucru.

Peste 70.000 de clienți din întreaga lume depind de soluțiile Quest™ pentru a proteja aplicațiile și datele prin intermediul unei infrastructuri permanente și ușor de administrat. Dacă sunteți în căutarea unei soluții ZeroIMPACT, integrată, de recuperare instantă a datelor, care vă va restabili accesul online în doar 15 minute, soluțiile noastre de backup și recuperare vă vor ajuta să vă adaptați infrastructura IT în timp ce integrați aplicațiile cloud, mobile și cele pentru proiecte Big Data.

Clienții soluțiilor Quest au următoarele rezultate după implementare:

- 20 de ore de administrare economisite pe săptămână;

- Performanță de 10 ori mai mare;

- Reducerea costurilor cu peste 50.000 de dolari;

Nu este de mirare că aproape 80% dintre clienții noștri au ales soluțiile multipremiate Quest în detrimentul altor soluții. Folosirea soluțiilor Quest în procesele de backup și recuperare date înseamnă toleranță ZERO pentru întreruperi și de asemenea buget ZERO în caz de pierdere a datelor - pentru că nu va mai exista acest pericol.

Capabilități:
Nu vă mulțumiți cu sisteme de protecție a datelor costisitoare și complexe. Protejați-vă cu ușurință aplicațiile și datele cu ajutorul sistemului ZeroIMPACT, recuperare completă și instantanee pentru a vă reîntoarce online în doar 15 minute.

Software-ul de protecție a datelor de la Quest™ simplifică procesul de backup și de recuperare cu o soluție completă și integrată, care acoperă mediile virtuale, fizice și cele de aplicație.

Protecția aplicațiilor
Soluția oferă protecție granulară pentru aplicații critice și baze de date. Aveți la dispoziție protecție continuă si integrată a datelor pentru aplicațiile pe care organizația dumneavoastră se bazează cel mai mult. Soluțiile Quest™ de protecție a datelor oferă un sprijin puternic la nivel de aplicație pentru aplicații critice, cum ar fi Microsoft SQL Server, Exchange, SharePoint, Active Directory și Oracle. Aceste soluții ajută la minimizarea întreruperilor și la restaurarea datelor pierdute în câteva secunde, permițând utilizatorilor să reia operațiunile fără a fi nevoie să aștepte o recuperare completă.

Enterprise Backup & Recovery
Protejați-vă datele enterprise pentru o varietate de medii fizice, virtuale și de aplicații, pentru a asigura disponibilitatea optimă a acestora. Produsele noastre de backup si recuperare oferă back-up tradițional al datelor pe disc și bandă și opțional de-duplicare pentru a maximiza eficiența de stocare. Aceste soluții oferă ușurință de neegalat în utilizare, funcționalitate avansată și scalabilitate pentru a gestiona resursele într-o varietate de platforme fizice și virtuale.

Replicare/Recuperare în caz de dezastru
Asigurați continuitatea afacerii prin protejarea și replicarea datelor critice ale organizației, permițându-vă să restabiliți cu ușurință operațiunile în caz de dezastru. Soluțiile de protecție a datelor Quest™ permit reproducerea cu ușurință a mai multor copii de date în mod continuu și imediat, în medii atât fizice cât și virtuale. În plus, puteți recupera datele din orice secvență de timp, în mai puțin de un minut, pentru a îndeplini cu ușurință așteptările la nivel de serviciu.

Protecția virtuală
Specialiștii Q-East Software oferă servicii de backup, replicare și recuperare pentru VMware, Hyper-V și Windows Physical Environments. Păstrează datele critice în mediile virtuale și fizice în caz de pierderi de date sau de corupție. Specialiștii Q-East Software au fost în prima linie de protecție a datelor pentru servere virtualizate și continuă să fie furnizorul # 1 VMware pentru back-up, replicare și recuperare - cu mai mult de 40.000 de clienți în întreaga lume.

În plus, soluțiile Quest™, furnizate de specialistii Q-East Software oferă o protecție completă pentru ambele medii virtuale si fizice pe care companiile le pot gestiona printr-o interfață simplă si prietenoasă. Soluțiile noastre oferă backup unilateral, care include capabilități de restaurare granulară din imagini, obiecte și aplicații.

Pentru mai multe detalii accesați Data Protection - Quest™