Smart Investigator, premiu pentru cea mai bună soluție eProtection în cadrul Galei eFinance 2017

Marți, 31 ianuarie 2017, revista eFinance a decernat premiile pentru cele mai ingenioase proiecte și soluții din domeniile IT&C și financiar-bancar. Cu ocazia evenimentului, în sală s-au aflat importanţi jucători ai pieţelor IT&C şi financiar-bancară din România, lideri din asociaţii şi instituţii specializate, firme de consultanţă, avocaţi, jurnalişti.

Smart Investigator, soluția pentru Big Data Security Analytics dezvoltată de echipa de dezvoltatori și experți în cybersecurity de la Q-East Software, și-a adjudecat premiul pentru cea mai bună soluție eProtection, grație implementărilor de succes realizate la nivel local și regional în 2016.

În prezent, Smart Investigator este singura soluție 100% românească pentru investigații şi securitate IT, care oferă vizibilitate completă în timp real asupra tuturor incidentelor din rețea, prin dashboard-uri şi rapoarte contextuale specifice, dezvoltate per industrie, fie că vorbim de sectorul privat -  telecom, energie, utilităţi, banking, sau de cel public.

Ediția a 12-a a Galei Premiilor eFinance a debutat cu un panel reunit pe teme de interes, precum:

- Actualitatea şi perspectivele pieţei de software şi servicii IT;

- Provocările induse de Directiva europeană privind protecţia datelor personale;

- Efectele legii cash-back după apariţia normelor de aplicare a legii intrate în vigoare.

Printre participanții la eveniment remarcăm prezența lui Marius Bostan, fostul ministru al  Comunicaţiilor și Societății Informaționale, urmat de Cătălin Creţu, General Manager Visa Europe pentru România, Croaţia, Slovenia și Malta, Vasile Aniculăesei, Teritorry Manager, Veritas Technologies, George Anghel, director executiv APERO – Asociația de Plăți Electronice din România, Bogdan Marin, consultant independent.

Recunoscute și apreciate an de an de specialiştii din industriile IT&C şi financiar- bancar, Premiile eFinance recompensează inițiativele, soluțiile și parteneriatele care s-au remarcat în 2016 pentru dezvoltarea domeniilor de activitate din care fac parte.