Relansarea Quest Software Inc. marchează o nouă eră a soluțiilor software specializate

Compania Dell Software Group a fost achiziționată la începutul lunii noiembrie de către Francisco Partners, una dintre companiile private din Statele Unite, cu renume în domeniul tehnologic și de fondul de investiții american Elliott Management. În actualul context, Quest™ va continua misiunea de inovație pentru portofoliul de soluții IT specializate prin care 100,000 companii private și instituții din întreaga lumea își derulează activitatea.

Q-East Software, partener autorizat al Quest Software Inc. în România din anul 2001, întâmpină cu entuziasm relansarea companiei și a brandului Quest™  la nivel internațional. 

Marius Sticlaru, Managing Partner Q-East Software:

„Q-East Software s-a lansat în 2001 ca unic reprezentat Quest Software în România. La nivel local și regional, ne-am construit bunul renume din 15 ani de activitate, grație comercializării și implementării unui portofoliu de soluții software de excelență în IT.”

Soluțiile Quest™ adresează zone critice ale securității, IT-ului și managementului în cloud: 

➢  managementul bazelor de date, 

➢  protecția datelor, 

➢  managementul terminalelor de sisteme informatice, 

➢  managementul identității și al accesului și managementul platformelor Microsoft. 

Clienții sunt susținuți: 

o   să securizeze infrastructurile administrate, 

o   să automatizeze procesele complexe, 

o   să optimizeze experiența de utilizare a aplicațiilor 

o   și să ia deciziile cele mai bune pe baza analizei în timp real a datelor, 

o   pregătind în același timp, modernizarea necesară accesului companiilor în cloud.

Quest™ va privi într-o nouă perspectivă toate aceste oportunități și va căuta modalități pentru a-și servi cât mai bine clienții din portofoliu. Compania este dedicată să simplifice procesele de lucru cu clienții și partenerii și să continue livrarea de produse de calitate și servicii de suport excepționale.

Quest™ reprezintă încredere

Quest™ reprezintă pentru noi încrederea cu care o echipă globală de profesioniști lucrează în permanență pentru a transmite zecilor de mii de departamente IT din întreaga lume deschiderea spre inovație și perseverența. 

Quest™ aduce printre altele, premisa de a face lucrurile mai simple într-un domeniu de activitate caracterizat de complexitate. 

În relațiile comerciale dintre Q-East Software și clienții săi, relansarea Quest Software nu va aduce modificări la nivelul termenilor contractuali stabiliți. Clienții Q-East Software vor beneficia în continuare de aceleași condiții speciale și de servicii de calitate, asigurate la un înalt nivel de profesionalism.

Reintroducerea brandului Quest™ și o mai bună familiarizare cu portofoliul de soluții Quest™ pentru specialiștii IT din România va avea loc progresiv, în mediile specializate în decursul următoarelor luni. 

Pentru informații suplimentare www.quest.com stă la dispoziția clienților noștri. 

Scurt Istoric Quest Software:

•     Quest Software Inc. este o companie producătoare de soluții software specializate, fondată în 1987. 

•     Quest™ a dezvoltat în activitatea sa portofoliul de soluții prin care o serie de industrii din întreaga lume au reușit simplificarea managementului IT, orientarea spre inovație și reducerea complexității operaționale. 

•     Quest Software a fost achiziționată în 2012 de către Dell pentru a forma divizia Dell Software. 

De la 1 noiembrie 2016, 

Ca urmare a procesului de vânzare a diviziei Dell Software către Francisco Partners și Elliott Management, compania Quest Software Inc. redevine de sine stătătoare și va activa în prezent sub brandul Quest™ pe piața soluțiilor software de înaltă performanță.