Ramsés Gallego, din nou pe scena Conferinței Anuale CERT-RO 2017, la invitația Q-East Software

Ramsés Gallego, unul dintre cei mai reputați strategi de securitate IT pe plan internațional, revine la București pentru a participa la panelul de discutii dedicat celor mai recente provocări cibernetice, în cadrul Conferinței Anuale CERT.RO, aflată la a VII-a ediție.

Conferința va avea loc în perioada 30-31 octombrie 2017, la Biblioteca Națională a României din Bulevardul Unirii, numarul 22.

Anul acesta, CERT-RO își propune să ofere dezbateri mixte, prezentări și ateliere de lucru care abordează teme tehnice și administrative relevante pentru securitatea cibernetică din spațiul românesc, european și global.

În contextul eforturilor de a transpune și implementa directiva NIS (n.r. Directiva pentru securitatea rețelelor și a sistemelor informatice), precum și cu scopul de a adresa alte provocări de reglementare și politici, prima zi a evenimentului va fi dedicată prezentărilor din partea oficialilor UE și guvernamentali, precum și dezbaterilor în sesiuni paralele, oferind oportunitatea împărtășirii de idei și bune practici cu alte state membre și părți interesate.

A doua zi este dedicată sesiunii plenare, precum și unor sesiuni paralele, unde experți din sectorul public și privat, dar și jucători cheie din industrie, vor prezenta cele mai noi provocări din domeniul securității cibernetice. Totodată, se vor expune actualizări vizavi de soluții și tehnologii dedicate operatorilor de servicii esențiale.

În fiecare an conferința CERT-RO a adus împreună peste 300 de experți în securitate cibernetică, oficiali guvernamentali și factori de decizie politică, precum și reprezentanți ai companiilor private din diferite domenii și industrii, ONG-uri și reprezentanți ai mediului academic. Pentru mai multe detalii puteți vizita cert.ro/certcon7 sau trimiteți un mail la adresa cooperation@cert.ro.