Premii si recenzii pentru Quest™

De la experți și analiști la utilizatori finali, industria IT dedică ample materiale de presă celor mai recente soluții de gestionare a bazelor de date Quest™. De ce produsele noastre continuă să apară în publicațiile de top? Care este secretul nostru pentru primirea celor mai mari premii? Mai jos câteva dintre reușitele noastre din ultima vreme.

Câștigători Premiile DBTA Readers’ Choice

În fiecare an, DBTA permite abonaților să voteze pentru premiile DBTA Readers 'Choice Awards, iar soluțiile noastre pentru gestionarea bazelor de date au primit onoruri de top.

Cea mai bună soluție pentru dezvoltarea bazelor de date:  Toad® Development Suite
Userii au fost impresionați de modul în care Toad reușește să îmbunătățească colaborarea, să producă coduri de înaltă calitate și să automatizeze sarcinile.

Soluția pentru Cea mai Bună Calitate a Datelor: Toad Data Point

Simplitate. Automatizare. Fluxuri de lucru simplificate. Nu e de mirare că cititorii DBTA au ales Toad Data Point ca Soluția Anului 2017 pentru cea mai bună calitate a datelor.

Cea mai bună soluție pentru Change Data CaptureSharePlex®

Funcția Change Capture Data (CDC) identifică și urmărește modificările datelor sursă oriunde în baza de date și apoi aplică acele modificări la datele vizate în restul bazei de date.

Finaliști Premiile DBTA Readers' Choice 2017:

Cea mai bună soluție pentru Business Intelligence: Toad Data Point
Când vine vorba de auto-service BI, Toad Data Point furnizează o soluție sigură, simplă pe care o iubesc toți utilizatorii săi.

Cea mai bună soluție pentru administrarea bazelor de date:Toad DBA Suite
Dotat cu funcționalități puternice care salvează orele întregi de administrare baze de date, suita Toad DBA a fost favorita printre mulți cititori DBTA.

Cea mai bună soluție pentru Performanța Bazelor de Date: Foglight®

Foglight a impresionat utilizatorii prin funcționalitățile sale de vizualizare instantă a stării de sănătate a bazei de date și de analiză automată a performanței.

Cea mai bună soluție de Backup pentru Bazele de Date: LiteSpeed® for SQL Server

Vrei backup de mare viteză SQL Server, compresie și restaurare? La fel și cititorii DBTA - și LiteSpeed de la Quest are toate aceste funcționalități!

Cea mai bună soluție pentru Modelarea Datelor: Toad Data Modeler
Utilizatorii iubesc software-ul ușor de utilizat, bazat pe platforme de modelare a bazelor de date, numindu-l un finalist pentru anul 2017.

Cea mai bună soluție pentru Replicarea Datelor: SharePlex
SharePlex s-a clasat foarte bine pentru cât de ușor a permis utilizatorilor să obțină disponibilitate ridicată, scalabilitate și integrare de date.

Câștigător al Premiilor Confirmit pentru Customer Excellence 2017

Programul Confirmit ACE (Achievement in Excellence Customer) a fost înființat în 2005 pentru a recunoaște performanțele remarcabile ale companiilor în crearea de relații excelente cu clienții. Quest Software a fost printre companiile premiate în 2017 pentru aplicarea riguroasă a programelor Vocea Clientului – Cele mai bune practici și Performanță Extraordinară.

Câștigător Impartner Accelerator Award 2017

Quest Software s-a alăturat companiei Xerox, Ingersoll Rand și altor mărci de top premiate de Impartner pentru excelență în managementul relațiilor cu partenerii la IMPARTNERCON'17.

Quest Software extinde accesul la bazele de date

Există mai multă diversitate în bazele de date ca niciodată. Quest îndeplinește provocarea multi-cloud cu o nouă capacitate de a replica date între bazele de date Oracle care rulează la sediu și în cloud-urile Microsoft Azure și Amazon Web Services (AWS). Și pentru a sprijini tendința de creștere a DBMS de tip open-source, Quest și-a extins setul de instrumente pentru gestionarea bazelor de date Toad pentru a sprijini EnterpriseDB Postgres.

Foglight pentru MySQL a fost denumit produsul săptămânii de către cititorii NetworkWorld!

Noua versiune permite descoperirea rapidă și soluții la problemele care afectează aplicațiile critice pentru afaceri.

Quest a dezvoltat noi funcționalități pentru medii Hybrid SQL Server

Quest își pune privirile pe comunitatea SQL Server cu mai multe îmbunătățiri ale produselor noi, facilitând DBA să gestioneze mediile din ce în ce mai complexe din prezent.

Quest mărește suportul pentru mediile de date eterogene

Noua versiune a soluției de replicare SharePlex și a soluției de integrare a datelor în timp real, adaugă un suport îmbunătățit pentru mediile de date eterogene, prin extinderea platformei de acoperire atât pe sursă cât și pe țintă.

Quest Software lansează o nouă platformă pentru a face față mediului MySQL Open Source

Utilizarea noului set de instrumente Toad Edge vă poate minimiza curba de învățare MySQL și puteți atenua riscurile legate de construirea aplicațiilor pe o platformă de baze de date open source.

Quest Software lansează o nouă versiune a soluției de integrare a datelor SharePlex

Odată cu lansarea noii versiuni a soluției SharePlex în timp real pentru integrarea datelor, Quest oferă echipelor noi capabilități pentru gestionarea ecosistemelor de baze de date eterogene.

Toad™ printre instrumentele pentru date de tip open source

Noul set de instrumente Toad Edge are caracteristici care fac mai rapidă și ușoară dezvoltarea, gestionarea și menținerea mediilor de date open source.

Quest lansează setul de instrumente Toad Edge pentru MySQL

Noul set de instrumente Toad Edge are caracteristici care fac mai rapidă și ușoară dezvoltarea, gestionarea și menținerea mediilor bazei de date open source.

Quest lansează setul de instrumente Toad Edge pentru MySQL

Toad Edge sprijină instrumentele populare DevOps, reducând timpul între dezvoltarea și implementarea bazei de date și a aplicațiilor.