Monitorizarea performanței

Eficientizăm activitatea companiilor printr-un mix unic de soluții de monitorizare a performanțelor aplicațiilor.

Monitorizarea performanțelor și managementul soluțiilor Quest Software poate îmbunătăți satisfacția utilizatorilor și poate da garanții că aplicațiile și infrastructura centrelor de date satisface nevoile curente de afaceri.

Virtualizare si Cloud Management

Infrastructura IT trece prin schimbări majore pentru a sprijini nevoile companiei si investițiile aferente trebuie să fie valorificate la maximum. Când vine vorba de livrarea eficienței si optimizarea capacității de calcul, nici un alt software de management IT nu se descurcă mai bine decat soluția Quest Software. Portofoliul integrat de soluții simplifică managementul infrastructurilor fizice, virtuale si de tip cloud, pentru a reduce costurile si pentru a creste eficiența.

Quest Software este lider de piață în virtualizări si cloud management, cu soluții care includ virtualizări de server si desktop si automatizări cloud care susțin multiple platforme hypervizor.

Monitorizarea performanțelor aplicațiilor

Obțineți o perspectivă unică centrată pe utilizatorul de aplicații și promovați colaborarea transfrontalieră de echipă cu Foglight™. Monitorizarea performanțelor aplicațiilor îmbină colecții reale de date la nivel de utilizator și date la nivel de aplicație, într-un model de tranzacție unificat. Atunci când sunt combinate opțional cu alte soluții software Foglight™ pentru baze de date, virtualizare sau monitorizare a performanței rețelei, sistemul livrează o gamă completă de strategii de monitorizare pentru companii:

- Îmbunătățeste performanțele funcțiilor de afaceri livrate de aplicații;

- Furnizează depanarea exactă și optimizarea performanțelor;

- Recunoaște modelele nedorite în performanța tranzacțiilor sau în comportamentul utilizatorului;

- Colaboreaza eficient și rezolvă rapid problemele de performanță ale aplicațiilor cu impact minim asupra afacerii. 

Servere de aplicație si mesagerie

Prin intermediul Foglight™ se poate remedia orice fel de problemă înainte ca aceasta să afecteze activitatea utilizatorilor și să încalce SLA-uri stabilite. Quest Software face acest lucru prin simplificarea gestionării serverului de aplicații, a tranzacțiilor de utilizator și a infrastructurii de bază. Soluțiile noastre de monitorizare și diagnosticare ale serverului de aplicații pot sprijini o gamă largă de platforme, indiferent dacă acestea sunt utilizate pe scală largă sau în mod restrâns.

Managementul si controlul schimbării

Infrastructurile IT corporative sunt în continuă schimbare. Principalele activități de migrare specifice platformei si de intreținere - cum ar fi gestionarea utilizatorilor și actualizări regulate pentru sisteme de operare, software de tip server și aplicații - sunt doar o mică parte a imaginii. Departamentele IT trebuie să schimbe frecvent configurarea și codificarea acestora pentru a se conforma cu reglementările interne si externe într-o continuă schimbare. Un management eficient al schimbării este necesar pentru a face aceste procese eficiente, coerente și repetabile.

Soluțiile Quest Software de management al schimbării vă oferă vizibilitate crescută și control asupra schimbărilor în aplicațiile folosite, care vor permite organizației dumneavoastră să fie mai receptivă într-un proces de adaptare.

Monitorizarea performanțelor bazelor de date

Asigurarea unui nivel de servicii consistente pe mai multe medii de interacțiune cu platforma bazei de date nu este ușor atunci când utilizați un set divers de instrumente native sau provenite din terțe părți. Soluțiile de monitorizare Foglight® Database Performance de la Quest Software vă permit să vă consolidati și să standardizati performanța bazei de date și a serviciilor în medii de baze de date eterogene. În plus, aceste instrumente de monitorizare a bazelor de date asigură o integrare profundă și completă pe toate platformele de baze de date pentru a vă ajuta să îmbunătățiți nivelul serviciilor și să reduceți costurile.

Monitorizarea stocurilor de date

Foglight™ permite vizualizarea, analiza și optimizarea întregii infrastructuri de stocare pentru a asigura performanțe optime pentru servere virtuale cu vizibilitate completă în subsistemele critice de stocare. Foglight™ pentru managementul de depozitare (depozit formal vFoglight ) combină informații din matricea de stocare cu informațiile disponibile de la VMware vCenter pentru a oferi o analiză de date unificate de la mașina virtuală (VM), până la axul discului fizic. Această soluție vă permite să controlați cheltuielile de exploatare (OPEX) și să limitați cheltuielile de capital (CAPEX) prin maximizarea capacității de utilizare a matricei de stocare în fazele de virtualizare, consolidare și stocare tip cloud.

Foglight™ pentru Storage Management oferă o perspectivă completă a performanței de virtualizare a datelor.

Monitorizarea experienței utilizatorului

Foglight™ gestionează experiența utilizatorului din perspective multiple, permițându-vă gestionarea performanței SLA prin detectarea, izolarea și rezolvarea problemelor timpilor de răspuns și prin captarea si reluarea interacțiunii reale a utilizatorilor, pentru a înțelege modul în care proiectarea și configurarea aplicației îi afectează. În plus, Foglight™ monitorizează și analizează conversii de tranzacții și sesiunile de meta - date pentru a descoperi noi modele de comportament și pentru a determina de ce utilizatorii au abandonat tranzacția.

 

Managementul infrastructurii virtuale

Când infrastructura IT rulează precis ca un ceas, organizația dvs. are posibilitatea de a reduce costurile operaționale si desfășurările de procese și poate simplifica întreaga complexitate a infrastructurii centrului de date. Cu cât infrastructura IT devine mai complexă și mai dinamică, sunt necesare softuri mai sofisticate de monitorizare, control, planificarea capacității și automatizare, pentru ca managerii de infrastructura IT si operațiuni să poată optimiza resursele centrului de date virtual și să livreze conform specificațiilor agreate pe serviciu (SLA).

Fie că vă confruntați cu provocări tradiționale de consolidare a infrastructurii sau cu inițiative de afaceri pentru a construi servicii cloud publice sau private pe infrastructura virtuală curentă sau pe noile tehnologii convergente de infrastructură activă, Foglight™ are soluții pentru dvs.