Managementul Accesului și Identității


Simplificați procesele de management ale identității și accesului pentru a accelera dezvoltarea afacerii dumneavoastră

O soluție de management a identității și accesului elimină complexitatea și procesele care consumă timp, adesea necesare pentru gestionarea identităților și a conturilor privilegiate, și pentru controlul accesului.

Cu soluțiile noastre puteți spori agilitatea organizației dvs. în timp ce abordați provocările IAM din mediul local, din cloud și din mediile hibride de lucru.

Vedeți cum:

- Puteți defini proceduri clare pentru controlul accesului, managementul conturilor privilegiate și, în cele din urmă, guvernanța corporativă.

- Puteți împuternici cadrele de conducere pentru a lua decizii cu privire la accesul echipelor la resursele de date ale companiei.

- Folosiți soluțiile IAM și obțineți rentabilitatea în săptămâni, nu luni sau ani.

- Accelerați ritmul afacerii prin capabilități îmbunătățite IAM.

Implementați soluțiile IAM One Identity pentru o mai mare transparență și responsabilitate în administrarea datelor. 

Administrarea identităților

Obțineți o administrare eficientă a identităților digitale, precum și accesul diferențiat la resurse, aplicații și informații pentru aceste identități, printr-o îmbinare extraordinară între vizibilitate și control. Aduceți mai multă simplitate și accesibilitate utilizatorilor de date din organizație și îndepliniți cerințele de management, audit și conformitate.  

Gestiunea accesului

Asigurați-vă că toți utilizatorii dvs. pot accesa resursele de care au nevoie pentru a-și desfășura activitatea - din orice locație sau de pe orice dispozitiv, convenabil și în conformitate cu procedurile. Automatizați crearea de conturi, atribuirea accesului, simplificați administrarea și unificarea de identități, parole și directoare de date cu capabilități îmbunătățite de gestionare a accesului.

Gestiunea conturilor privilegiate

Gestionați conturi privilegiate centralizat, proactiv și atribuind grade de responsabilitate individuală printr-un control granular și monitorizarea accesului administrativ. Adoptați cu ușurință și eficient o abordare automatizată și cuprinzătoare care îmbunătățește securitatea și conformitatea, asigurând în același timp eficiența administrării accesului.

Identitatea ca serviciu

Optați pentru soluții securizate și protejați modalitățile prin care utilizatorii au acces la date în organizația dvs., direct în cloud, pentru transformare digitală. Cu soluția IAM One Identity, puteți proteja și susține cu ușurință resursele organizației atât în infrastructura fizică de date, cât și în cloud.

Pentru mai multe detalii accesați IAM - One Identity