Q-East Software participă la Dell Solutions Tour 2015

București, 12 mai 2015 - Dell prezintă astăzi, la Willbrook Platinum Business, gama inovatoare de soluții end-to-end, la evenimentul anual Dell Solutions Tour 2015. Vizitatorii pot, cu această ocazie, să intră în legătură cu experții Q-East Software, prezenți la eveniment în calitate de expozanți.

Organizatorii evenimentul își propun să aducă astfel cele mai recente tehnologii pentru gestionarea eficientă a mediilor de lucru informatizate din România și să reunească din doi în doi ani, profesioniști IT de referință.

Dell Solutions Tour 2015 se axează pe tema centrală "Schimbați Idei. Discutați Tendințe. Descoperiți soluțiile IT de mâine", construită în jurul celor patru piloni centrali de dezvoltare a companiei și de conectare cu publicul-țintă: Transform, Connect, Inform, Protect.

În interiorul celor patru zone expoziționale, denumite generic "Mobilitate", "Securitate", "Big Data" și "Cloud" - vizitatorii pot testa noile modele de laptop-uri, desktop-uri și monitoare Dell, pot afla informații despre noile servere, stații de lucru și stocare date sau pot vedea cum funcționează live SonicWall, soluția de securitate inovatoare Dell Software sau sistemul Virtual Storage Rack, conceput pentru performanță avansată și eficiență a costurilor.