Q-East Software aduce noi soluții pentru securitate cibernetică la IDC IT Security Roadshow 2015

Joi, 2 aprilie (a.c.), la București, Q-East Software a participat la IDC IT Security Roadshow 2015, cea de-a XI-a ediție a celui mai consacrat eveniment dedicat securității informațiilor, organizat anual în cele mai importante orașe din Europa Centrală și de Est.

Cu acest prilej, experții Q-East Software s-au alăturat celor peste 150 de strategi IT, directori tehnici, manageri de securitate cibernetică și consultanți de specialitate, pentru a lua pulsul tendințelor globale și regionale și pentru a prezenta și a dezbate ultimele tehnologii dezvoltate în sfera managementul și securității infrastructurilor IT.

În cadrul conferinței, Mihai Ghiță, Director Tehnic Q-East Software a susținut prezentarea „Build the Human Firewall - The Smart Way of Protecting Business”, prin care a accentuat importanța factorului uman din organizații în securizarea sistemelor IT și necesitatea implementării unui management eficient al accesului și al identității.  

În zona expozițională, Q-East Software a prezentat Smart Investigator, produs de securitate 100% românesc, o soluție performantă pentru investigații IT de maximă acuratețe, creată de echipele de dezvoltatori ale companiei, pentru eficientizarea activității managerilor de securitate și conformitate IT. Smart Investigator este un instrument de securitate inovator, gândit pentru companiile care au implementate soluții SIEM (Security Incident and Event Management), oferind identificarea rapidă a anomaliilor de securitate și o funcție de raportare avansată în conformitate cu standardele cele mai recente de pe piață. 

Aflat la cea de-a XI-a ediție, IDC Security Roadshow este o caravană de evenimente de anvergură, care cuprinde orașe-cheie pe harta securității cibernetice din regiune și reunește de la an la an cei mai importanți oameni din industria IT&C.