Managementul spațiului utilizatorului

Dispunem de soluții eficiente pentru crearea unui spațiu de lucru sigur pentru utilizatori, pe desktop, laptop si smartphone.
Utilizatorii de astăƒzi nu mai sunt constrânsi de apartenența la un anumit desktop pentru a fi operaționali. Spațiul de lucru a devenit un birou virtual în care au nevoie doar de o conexiune la internet stabilă și un sistem IT viabil pentru a lucra eficient și sigur, indiferent de locația în care se află sau de dispozitivul folosit.

Acest "consumerism IT" și posibilitatea de a-și conecta dispozitivele de lucru personale - mobile, desktopuri sau laptopuri - la infrastructura companiei ( BYOD - Bring Your Own Device ) sunt realități ale zilelor noastre.
 
Soluțiile customizate Dell Software implementate de specialiștii Q-East Software asigură un management complet al identității utilizatorilor și al multiplelor aplicații și dispozitive folosite de aceștia.
 
Această flexibilitate prezintă provocăƒri dificile pentru că trebuie găsit un echilibru între cerințele de organizare (simplificarea, standardizarea și minimizarea riscului) și asteptăƒrile utilizatorilor. Soluțiile Dell Software oferă, prin intermediul implementărilor Q-East Software, un set complet de răspunsuri pentru a facilita tranziția departamentelor IT spre o abordare mai centrată pe utilizator. Puteți conta pe Q-East Software pentru a primi:

 - Suport complet PC-uri fizice, Mac-uri și dispozitive mobile;
 - Extinderea System Center Configuration Manager (SCCM) pentru a gestiona Mac OS X și iOS , împreunムcu Windows și alte platforme;
 - Furnizarea celui mai mic cost de virtualizare desktop (prin folosire VDI găzduit , VDI local , TS / RDSH și virtualizarea aplicațiilor bazate pe cerințele utilizatorilor);
 - Definirea configurațiilor stației de lucru și automatizarea sarcinilor de management pentru un anumit utilizator,  grupuri de utilizatori sau întreaga companie;
 - Monitorizarea cu usurință a resurselor IT, livrarea de instalăƒri de software consistente și furnizarea de unelte dedicate pentru că utilizatorii să-și actualizeze în siguranțムpropriile PC-uri;
 - Gestionarea întregii proprietăți IT a companiei prin intermediul tablourilor de bord consolidate și a modelelor de sprijin.