Managementul serverelor Windows

Vă punem la dispoziție instrumente performante pentru simplificarea infrastructurii serverelor Windows.

Apelând la specialiștii Q-East Software puteți beneficia de serviciile Dell Software-ul de simplificare a infrastructurii serverelor Windows. Cu milioane de utilizatori, căsute poștale și volume de date gestionate și ulterior migrate pe platforme Microsoft, nu este de mirare că Dell Software a fost recunoscut doi ani la rând drept Microsoft Global ISV Partner of the Year.

Migrare și consolidare
Realizăm migrări de date ZeroIMPACT, consolidări și restructurări la cheie. Când aveți de-a face cu o fuziune, o achiziție sau pur și simplu are loc o schimbare organizațională menită să genereze o nevoie acută de a actualiza sau de a modifica platformele de date, puteți avea încredere că specialiștii Q-East Software vă ajută să reduceți la minimum situațiile neplăcute ce pot surveni în aceste situații.

Conformitate Windows și soluții de guvernanță IT
Soluțiile noastre oferă o evaluare detaliată a situației, audit, sisteme de alertă și remediere rapidă pentru a reduce riscurile și a remedia problemele de conformitate IT. Dorim să asigurăm pentru clienții noștri conformitate avansată în infrastructurile lor Windows. Cu soluțiile Dell Software puteți prelua controlul asupra mediului dvs. de infrastructură IT prin:
 1) Vizualizarea amănunțită a stării curente a mediului informatic;
 2) Urmărirea modificărilor față de setările inițiale;
 3) Prevenirea modificărilor aduse sistemelor critice;
 4) Remedierea problemelor înainte ca acestea să scape de sub control;
 5) Satisfacerea cererilor de e-discovery.

Soluții de recuperare Windows și disponibilitate
Asigurăm recuperarea rapidă și disponibilitatea datelor pentru platformele Windows. Soluțiile Quest vă ajută să mențineți proactiv sistemul funcțional și să sporiți performanța aplicațiilor prin detectarea problemelor înainte ca acestea să aibă loc. În cazul apariției unei probleme, Quest vă ajută să rezolvați rapid și să remediati problemele de funcționare ale sistemelor, cu simplificarea procesului de recuperare a datelor.

Administrare Windows și automatizare
În pofida scăderii bugetelor IT, organizațiile necesită un nivel ridicat de administrare și automatizare, reguli de securitate mai stricte, politici de guvernanță a datelor și o infrastructură IT viabilă, accesibilă 24/7 și conformă cu reglementările.  

Quest vムajutムsムlucrați mai inteligent și mai rapid prin automatizarea managementului de zi cu zi a platformelor Microsoft , inclusiv: Active Directory , Exchange , OCS/Lync și SharePoint. Apoi, vă oferă posibilități de extindere a automatizării proceselor pentru alte platforme și aplicații de tip enterprise.

Dezvoltare Windows și soluții de personalizare

Prin soluțiile pe care vi le punem la dispoziție, compania dvs. va obține de la mediul informatizat Microsoft extinderea capabilităților, prin configurarea și implementarea de scripturi și aplicații în mai puțin timp și cu mai puține resurse. Soluțiile Quest simplifică procesul de personalizare al platformelor Windows pentru compania dvs., asigură fiabilitate, satisfac cerințele de afaceri și SLA-urile personalizate.