Managementul bazelor de date

Furnizăm soluții inovatoare de lucru care adresează noile metode de utilizare ale bazelor de date.
Există o revoluție în modul de utilizare al bazelor de date care schimbă radical procesele de dezvoltare, acces, gestiune și analiză a datelor. Soluția Toad™ de la Dell Software adresează toate aceste schimbări si vi se potriveste, fie că lucrați cu baze de date relaționale sau cu tehnologii în curs de dezvoltare. Soluția Toad™ se adresează bazelor de date Oracle, SQL Server, MySQL, IBM DB2, Sybase, PostgreSQL, Teradata, Netezza, Hadoop, SQL Azure etc. Vă oferă libertatea de a alege, astfel încât să puteți utiliza cele mai bune platforme pentru mediul dvs. IT,  pentru a evita dependența de serviciile unui anumit furnizor.
 
Milioane de utilizatori apelează la soluțiile Toad™, pentru a avea la îndemână un mod mai simplu si mai consecvent de a construi, gestiona și menține bazele de date din portofoliul companiei. Fie că sunteți un dezvoltator, DBA sau analist, abordarea pe care o oferă Toad™ vă va crește dramatic productivitatea.
 
Fie că sunteți un analist de afaceri cu responsabilități de analiza si provizionare sau un expert analitic, soluțiile noastre de business intelligence vă permit să accesați ușor și sigur datele de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie de ele. Noi vă oferim soluții de business intelligence pentru utilizatori, atât tehnici cât și non-tehnici, astfel încât să puteți simplifica sarcinile folosind interfața potrivită și să setați consumul de date optim pentru nevoile dvs. analitice.
 
De asemenea, oferim primul instrument de căutare de date pe domeniul dvs. de activitate și o platformă de analiză integrată, cu componente de modelare a informațiilor și capabilități de vizualizare. Prin intermediul instrumentelor noastre, veți crește productivitatea folosirii datelor și veți permite organizației dumneavoastră să ia deciziile de business corecte în timp real.
 
Deblocați întregul potențial existent al structurilor IT de business intelligence existente, prin cele mai puternice și mai ușor de utilizat soluții de business intelligence de pe piață.