Managementul accesului & identității

Furnizăm soluții viabile pentru minimizarea riscurilor în managementul identităților si al accesului utilizatorilor.

Soluțiile Dell One Identity reduc complexitatea, costurile și riscurile asociate cu întreținerea identităților și cu controlul accesului:
 
 1) Asigură alinierea cu obiectivele business-ului a activităților asociate cu managementul identității;
 
 2) Automatizează și unifică procesele de provizionare și deprovizionare;
 
 3) Reduce complexitatea inerentă gestionării identităților multiple;
 
 4) Asigură segregarea îndatoririlor privind administrarea și controlul accesului;
 
 5) Permite crearea și întreținerea regulilor și a politicilor de securitate;
 
Soluții pentru Managementul Accesului

 
A le furniza angajaților accesul corect la informații critice de business ține de managementul operativ al companiei, nu atât de disciplina IT. De aceea, soluțiile Dell One Identity pun la dispoziție uneltele prin care compania poate guverna accesul necesar pentru a fi operațională într-o manieră agilă și eficientă, reducând în tot acest timp supra-încărcarea IT.
 
Soluții pentru administrarea identității
 
Prin acestea, compania va dispune zilnic de unelte de management ale conturilor de utilizatori și ale identităților lor asociate în cele mai complexe sisteme. Soluția modulară și integrată pentru managementul conturilor de identitate furnizează valoare adăugată rapid, oferind o funcționalitate ușor de înțeles și gestionat care consolidează investiția.
 
Soluții pentru managementul privilegiat al accesului

 
Dell One Identity ajută companiile să controleze și să auditeze accesul operativ prin credentiale de acces cu delegare granulară și centre de comandă, sesiuni de lucru, control bazat pe politici, fluxuri de lucru sigure și automatizate. Administratorilor li se oferă numai drepturile de care au nevoie, nimic mai mult sau mai puțin - iar întreaga activitate este monitorizată și auditată.
 
Soluții pentru monitorizarea activității utilizatorilor
 
Acestea minimizează presiunea pusă pe IT pentru îndeplinirea politicilor de conformitate și a cerințelor de audit. Soluțiile îmbunătățesc considerabil maniera în care companiile își demonstrează conformitatea prin automatizare și raporturi consolidate.